O constructie care este bine proiectata si executata trebuie sa raspunda anumitor cerinte ale utilizatorilor, dintre care unele dintre cele mai comune sunt exigentele ce tin de confort. Ventilatia si climatizarea sunt componente ale acestor exigente, ele fiind de fapt hotaratoare mai ales atunci cand organismul uman percepe anumiti factori externi ca fiind cu adevarat perturbatori.

Pentru ca noi cunoastem chiar si aceste lucruri, si anume exigentele utilizatorilor la nivel de confort, am hotarat sa oferim clientilor nostri tot ceea ce este mai bun in domeniul lucrarilor care tin de ventilatii. Realizam asadar instalatii de climatizare si ventilatii atat in ceea ce priveste segmentul casnic cat si in domeniul industrial. Realizam lucrari ventilatii pentru locuinte individuale, sau sisteme de ventilare pentru spatii comerciale, hale industriale sau cladiri de birouri.

De asemenea ne ocupam de mentenanta acestor sisteme, atat a tubulaturilor de ventilatii folosite cat si de schimbarea filtrelor si a accesoriilor care pot functiona in mod deficitar din cauza uzurii normale a acestora. Montam orice tip de tubulatura pentru ventilatii, si ne preocupam in permanenta de buna functionare a acestora.

Cunoastem importanta sistemelor de climatizare si tocmai de aceea aparatele de aer conditionat nu reprezinta o problema pentru noi. Echipele noastre specializate se ocupa de montarea aparatelor de aer conditionat, sau de dezinstalarea acestora indiferent de tipul lor, chiar daca vorbim despre aparate AC de 9000 BTU, 12000 BTU, 24000 BTU, 36000 BTU sau chiar mai mari. Tehnicienii nostri te pot ajuta la dimensionarea traseului frigorific si la exxecutarea lucrarilor adiacente, precum efectuarea strapungerilor si montarea efectiva a aparatelor. Tot cu ajutorul nostru aparatele pot fi reincarcate cu agent frigorific, iar revizia aparatelor de ventilatie reprezinta o alta indeletnicire cu care noi ne putem lauda.

Noi suntem cei care va pot asigura confortul atat pe parcursul sezonului rece, cat si pe parcursul anotimpului cald. Reglarea functiilor cald-frig si verificarea acestora, verificare compresoarelor aparatelor de aer conditionat, curatarea acestora atunci cand situatia o impune, verificarea si repararea ventilatoarelor, verificarea presiunii aparatelor, verificarea unitatilor exterioare si interioare la nivel de buna functionare, dar si curatarea filtrelor sunt doar careva dintre operatiunile pe care noi le putem realiza fara probleme cu ajutorul tehnicienilor foarte bine instruiti in acest domeniu.

Avangart.org stie cat este de important ca temperatura organismului uman sa se afle in parametri optimi. Mai stim de asemenea ca aceste tipuri de lucrari pot ajuta foarte mult, insa doar atunci cand ele sunt executate cu atentie si indepline conditii de siguranta. Tocmai de aceea noi folosim pentru clientii nostri doar muncitori calificati si specializati in aceste domenii, cu adevarat specialisti care sa poata rezolva in timp util orice solicitare.

Cunoastem nevoia asigurarii unei temperaturi confortabile vara, cand termometrele par a lua foc si stim cat este de important sa avem un microclimat potrivit in interiorul locuintelor noastre pe timp de iarna, cand frigul poate deveni uneori cu adevarat insuportabil. Stim ca aceste lucruri sunt importante atat pentru asigurarea unei oarecare notiuni de confort si imbunatatiri aduse vietii, insa mai stim si faptul ca ele pot deveni uneori cu adevarat vitale pentru fiecare dintre noi.